ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Mors dag!

Publicerad 2013-05-26 19:52:00 i Allmänt,

Puuh!!!

Fullspäckade dagar, vilket resulterar i lite tid till annat! Jag gick in till stan, valde ut blommor till en bukett till mamma (vita pioner med lite grönt fint runt om), smet inom Malmborgs och handlade, gick hem i regnet, plockade med mig lite syrener. Sedan började bakningen: valnötskaka och bondkakor. Scones till mamma och lillebror som skulle komma, och alltså missa lunch annars. Två timmar senare var allt nästan klart, jag och sambo satta i oss en snabblunch och sedan kom bröderna och mamma!!! Underbara fina familj!!!
 
Suddig bild på smarrig valnötskaka,toppad med kokos, jordgubbar och dadlar..!
 
Suddiga bondkakor!
 
Och ännu mer jordgubbar!
 
Kalaset!

Men vet ni vad? Jag har världens mest omtänksamma snälla mamma! För idag, när vi ska fira mors dag, så har hon med sig ett paket till mig och räcker över det med ett leende "jag kunde inte låta bli!". Jag öppnade det lite och sedan förstod jag. Att min mamma är bäst: hon köpte Mon Amie-skålen jag nämnde för några veckor sedan och som jag har dregglat över sedan dess!!!!!
 
 
 
 
Nu är jag totalt slut i rutan, speciellt med tanke på att jag träffade fina fina A igår kväll och ja... Drack mycket vin och några drinkar... Hurm... Helt underbart! Väldigt innerligt ;) 
 
Imorgon är det hemtenta som gäller, så jag tror inte att det blir något bloggande. Inlämningen är på tisdag kl. 12, så innan det hoppas jag att jag kan sitta koncentrerat och verkligen göra mitt bästa! Håll tummarna!
 
Hoppas ni alla har haft en fin mors dag nu, och speciellt alla ni mammor där ute: 
 
(Anni, har skickat massa fina grattis-tankar till dig idag<3)

Kommentarer

Postat av: annii

Publicerad 2013-05-26 20:15:23

naaaaw, finaste emma. tack. fick en egenhändigt plockad ros av linnéa, en teckning och 'grattis'. sen firade vi igår genom att gå på marknad och åka karusell och köpa en ballong m nalle puh till henne. lite samma som din situation; även dottern fick present;) hih. minstingen firade mig genom att inte vakna för dagen förrän efter 6.30 då jag hunnit äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro haha. lycka till på tentan, kommer tänka deluxe-mycket på dig. puss och kärlek

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela