ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Galet god middag, och en bra bröd-impuls!

Publicerad 2013-05-05 19:48:24 i Allmänt, Recept-akuten,

Vad säger ni om jag säger
pasta + lök + trattkantareller + champinjoner + bladspenat + créme fraise + tryffelolja?

Jag säger L Y C K A T!
 
Men ingen förrätt?
Jo!
 
Ett hitte-på:bröd! Som blev sååå gott, speciellt att doppa i olivolja och lite salt...
 
Svårt? Nej, väldigt enkelt:
 
1 dl grahamsmjöl
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 dl kesella
salt efter smak 
hackade oliver
lite finhackad lök
en klick tomatpuré
en gnutta oregano
+ vatten, till lagom kladdig konsistens
 
Blanda allt torrt, häll i kesella och fyll på med vatten. Smeten ska vara kletig men inte lös!
In i ugnen, 250° i ca 10 min!
Skär upp i bitar och doppa på..!
Njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela