ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Kladdkaka och bästis till kvällsmat!

Publicerad 2013-03-19 17:44:44 i Allmänt,

Hej alla fina!
Idag vände det äntligen, efter en lunchdate med sambo, fina ord och utebliven snöstorm. Även om jag sov cirka sex timmar och det känns som att en domare har bankat med sin klubba i mitt huvud hela dagen så är jag GLAD. 
 
Så varför inte bara njuta lite av livet? Har precis krängt en stor portion havregrynsgröt, beklagat mig inför en förstående E som klappade mig lite på huvudet, och nu sörplar jag en stor kaffe. Ska traska iväg ut i kylan igen, denna gången hem till bästis. Sedan är det bak-time, kladdkaka med te och mycket tjattrande/mys!!!
 
Jag känner mig älskad.
Jag känner mig trygg.
Jag litar på att livet är bra.
Jag känner att livet är bra. 
 
Och fast kaffet är ljummet sitter jag och ler lite för mig själv i det nu tomma kollektivet, för jag vet att jag kommer ha en bra kväll. Jag tänker inte panika över konstiga mattider, jag vägrar noja inför en sådan här kväll. Egentligen är det ju bara underbart. Härligt. Så jag tänker låta det vara det. 
 
Hoppas ni alla har en fin tisdag, fast lite mindre intensiv!
Hörs senare!

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-03-19 20:41:39

Njut fina Emma! Du är bra och du förtjänar allt det bästa!

Saknar dina inlägg men samtidigt är jag så glad att du prioriterar livet framför bloggen. När abstinensen kommer bläddrar jag bara lite i ditt arkiv för att få massa pepp och kloka ord.

Stor kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela