ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Älskade bästis och fantastiska byxor

Publicerad 2013-06-17 20:21:00 i Allmänt,

Jag och bästis, 
i solen, 
på balkongen,
med kaffe och bullar!

Ja, det kan nästan beskriva min dag, min känsla av dagen. Plus en fin, glad älskad sambo som kom hem och kramade en hårt. Fast innan det hann jag smita inom stan för att köpa en bok... Slutade med sju stycken och lite mer än femhundra kronor fattigare och mycket lyckligare. Sedan var jag tvungen att smita inom Humana.... Och där var dem. Byxorna jag har väntat på:
Sådär uttvättade mjuka och ja. Härliga!
 
Packningslistan är skriven, vissa saker framtagna och lite annat smått och gott om jag inte kan berätta om här på bloggen är ordnade! Effektiv men ändå mysig dag. Imorgon är stora tvättdagen och dags att slänga ihop lite av väskan: på onsdag vill jag mest ta det lugnt och bara mysa av sista dagen här hemma. För på torsdag klockan åtta går bussen: mot Norge och vidare. Nämligen två bussbyte väl i Norge också, innan jag kan pusta ut lite. Min trevliga norska chef ska möta mig väl framme och visa mig vart jag ska bo: spännande! Fick veta att jag kan "hyra" bredband för en billig peng (hoppas det inte är med norska mått, hurm...) och att mataffären är öppen till tio, så jag lär kunna köpa någon sorts frukost i alla fall till nästa dag ;) 
 
Nu ska jag snart äta av sambos och min nybakade äppelpaj, med nöd-vaniljsås... Den blev faktiskt god, trots min besvikelse i mataffären innan när de inte hade någon.
 
Vanlijsås a la nöd:
 
2 dl kvarg
1 äggula
2 msk socker
1,5 tsk vanlijsocker
 
Gah, nu luktar det ljuvligt av äppel-kanel i hela mitt hem. Synd att jag åt en enorm bit köttfärspaj innan, hade gärna haft ett större hål i magen att peta i mer äppelpaj i. Men efterrättsmage har jag ju alltid, så en rejäl bit går nog ner i alla fall..!
 
Fick en läsarfråga idag också från Jonna, som jag tänkte besvara imorgon! 
Tills dess: ha en riktigt härlig måndagskväll!
 

Kommentarer

Postat av: jonna

Publicerad 2013-06-19 11:23:33

wihoo, snällt att du vill svara! :D

Svar: Förlåt för att jag inte har svarat förrän nu, men nu är svar uppe i eget inlägg!Stor kram!
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela