ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Katastrofal matdag!

Publicerad 2013-07-10 18:37:07 i Allmänt,

Jag är helt slut!

Jobbade ensam halva dagen och det var full rulle! Tur att jag jobbar i mina joggingskor kan jag säga, jag tror jag har rusat runt flera mil idag med tallrikar, disk, salt och peppar, ketchup etc... Men allt gick bra. Förutom med lunchen. Som inte blev av. Nej, istället åt jag småbitar av focaccia, några jordgubbar och drack kaffe. Enormt misstag! Personalmaten var slut, jag kände inte att jag kunde gå ifrån (fast jag får egentligen, mina chefer är supersnälla). Så ja. Jag prioriterade mitt jobb framför mig själv. Aldrig mer!
 
Kroppen domnade lite, jag blev fumlig. Tankarna klibbade ihop, det blev snurrigt med spontanbeställningar i det vanliga köret. Allt gick bra ut, otroligt nog, men ärligt talat. När jag slutade klockan fem mådde jag apa. Naturligtvis var min stora sats fiskkakor i currysås slut, så det var bara till att ställa sig med nästa storkok. Hittade lite choklad att småmumsa på under tiden jag lagade till en korvgryta och kokade ris. Puh. Mat. Mat!!! Klockan sex var det middagsdags, jag kastade i mig maten och nu halvligger jag som en mätt boaorm i soffan med lätt magknip. Inte så jäkla lyckat det här nej!
 
Den trötta boaormen själv, bänkad framför Rapport!
 
Så, vad har jag lärt mig? Att jag aldrig mer ska hoppa över lunchen, oavsett hur mycket det är att göra. Jag är viktigare än det, min pliktkänsla får stå tillbaka och låta sig puttas undan av mina behov. Jag förstår inte hur ag orkade jobba så mycket som jag gjorde som sjuk, när jag känner mig döende efter en sådan här dag!
 
 
Som sagt: aldrig mer!

MEN jag fick världens bästa SMS (förutom sambos: "du är min blomma <3", älskade fina sambo!) av A som skrev att hon kommer hit imorgon!!! ÅÅÅHHHHH!!!!! Så himla underbart! Hon är verkligen den människan som får mig att må bäst i världen, jag känner mig alltid starkare, vackrare, mer älskad och ja. Vi är bara så jäkla bra för varandra, jag har aldrig varit med om något liknande. Varm mjuk kärlek, och ja jag vet, jag är lite småförälskad i älskade A! Sådär som man är i sina bästa vänner :) Imorgon börjar jag nämligen inte jobba förrän fem, så hon ska komma hit tidigt, sedan tillbringar vi dagen ute på klipporna, solar, badar och har picknick! Kanske bokar vår Frankrike-resa också... Hoppas! 
 
Stora soliga boaormskramar!
 
 

Kommentarer

Postat av: annii

Publicerad 2013-07-10 18:57:03

skönt m fin-besök. se nu till att njuta massa massa och ha det riktigt mys.
och ang. lunch etc. så kan det ju vara bra att se svart på vitt liksom hur mkt regelbundenheten verkligen betyder. du har kommit så långt och du bara fortsätter att imponera på mig m din styrka och dina insikter. keep it up, dear!

Postat av: F

Publicerad 2013-07-11 11:06:27

Tänk va! Tänk vad långt du kommit. Insett att man mår apa av att skippa lunchen istället för att tränga bort känslorna för att svälta.

Massa styrka <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela