ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Snabb-lunch!

Publicerad 2013-01-17 12:39:48 i Allmänt,

Är hemma kort, efter gruppmötet och käkar. Snart redovisning och diskussion fast det känns bra, det känns som att vi är pålästa och kan argumentera för vår sak (som är rätt urtrist egentligen). 
 
Lite hafsande, ris med kyckling och grönsaker. Hade egentligen tänkt köpa något i centrum, men vå blev klara tidigare och helt ärligt, så har jag en studentekonomi att tänka på... Bättre att köpa fika ute i så fall, eftersom min skapelser här hemma inte blir.. hurm... likadana som typ kardemummabullarna på St Jakobs? ;)
 
Wish me good luck senare!

Kommentarer

Postat av: annii

Publicerad 2013-01-17 14:33:18

Good luck. Puss

Svar: Taaaaack, det gick bra :)Puuuss
ungefaer.blogg.se

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-01-17 17:23:12

Vad är det för kör? Jag vill också sjunga men vet inte var jag ska vända mig! Hjälp?! Bor i Malmö/lund-regionen.

Svar: En kör som är kopplad till min utbildning, Culpa-kören heter den! Så det var enkelt att komma med. I Malmö/Lund borde det finnas flera tycker jag, prova googlea och se vad du hittar? Och kolla med vänner osv, det finns säkert någon som känner till något ;) Det är SÅ roligt! :DLycka till och stor kram!
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela