ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Hemma igen

Publicerad 2013-01-20 22:17:26 i Allmänt,

Efter en underbar kväll hemma hos mamma!

Ångest efter kakan?
Ångest efter stillasittande inomhus?
Ångest efter xx antal sushibitar?
Ångest efter att inte ha kompenserat och klockan är 22:10? 
Ångest efter lite vin?
 
Fan heller!

Jag mår ur-bra, nu är ett varmt bad på G och sedan ska nya bodylotionen från The Body Shop invigas! Ett kilo permesanost in i kylen och lite nya kläder in i hyllan. Nya BM-foundationen in i sminkskåpet. Sedan ner i ett varmt bad med sambo. Sedan ner i en kall säng (urk..) med sista delen av en bra bok. 
 
Imorgon börjar skolan igen, sedan ska jag på behandlingssamtal efter två och sedan träna gym på eftermiddagen: en bra dag, antagligen!
 
Tisdag är födelsedag, dock börjar vi åtta på morgonen i skolan, sedan ska jag på utbildning 12:30-17:00 i malmö för jobbet.... MINDRE kul... Missar dessutom en föreläsning, jag börjar tvivla lite på om det här med extrajobbet kommer fungera vid sidan av studierna. Hurm. Får känna efter ett tag till och se. På kvällen blir det i alla fall mys med sambo, så firar vi mig med kompisar på fredagkväll med en förfest här hemma, sedan ut på nation (yey!). Jag kände i fredagskväll hur mycket jag har saknat att gå ut ibland och dansa dansa dansa! Så det ska det bli mer av, det har jag lovat mig själv. Det är dags!
 
Jag intalade mig själv så länge att jag hade tröttnat på att "festa", att det inte var kul längre och att jag inte saknade det alls. Och visst, jag saknade fikor och middagar tillsammans med vänner mer, men nu har jag ju det enorma priviligeriet att inte behöva välja antingen eller. Mitt liv kan innehålla både och nu. Och mycket mer!
 
Hoppas er helg har varit lika härlig som min, en del av er finns med mig i mina tankar..!
 
Nu ska jag kleta på en ansiktsmask och förbereda mig inför den nya veckan!

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2013-01-21 00:37:43

Sv: Visst är det gott med ost!! Aldrig mer att det ska försvinna ut ur min kost inte ;)

Kram och tack!!

Postat av: Em

Publicerad 2013-01-21 09:08:52

låter som en härligt fylld vecka, med födelsedag som grädden på moset :) underbart att du kunde njuta av en dag full av god mat och vila! stor kram och grattis i förskott <3

Svar: Tack!!! Haha, det var faktiskt en galen och galet härlig vecka! Just en sådan man ska minnas dagar som denna, när livet kändes lite jobbigare..! Hoppas allt är bra med DIG idag och glömde säga att jag höll tummarna under rest-tentan!
Stor kram <3
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela