ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Ett SMS

Publicerad 2013-01-16 18:12:00 i Allmänt,

En fin vän SMSade och frågade om jag inte skulle komma på kören: i så fall skulle hon också komma!

Så ja. Det avgjorde saken! På med långkalsongerna och trava iväg snart, sedan sjunkar ner i ett varmt bad när jag är hemma igen med sambo.

En bra onsdag?! Oh YES!

Kommentarer

Postat av: Linnéa - För mycket tankar, för lite förstånd

Publicerad 2013-01-16 19:37:55

Vad är det för någon kör du är med i? Jag har ALLTID velat sjunga och lära mig det, men när jag var yngre så räckte tiden inte till och nu har jag inte tagit modet till mig. Min sångröst är inte den bästa, men jag hade velat lära mig sjunga finare!
Kramar ♥

Svar: Min kör är kopplad till min utbildning, den heter Culpa-kören och är en juristkör här i Lund. Men jag vet att det finns massa andra körer, så du måste hitta en för det är SÅ roligt och härligt! Det spelar ingen roll att man inte är en Eva Cassidy: man ska kunna sjunga rent. Jag kan inte ens noter, så får lära mig utantill istället :)GO for it oct lycka till! Berätta gärna hur det går!!!
<3
ungefaer.blogg.se

Postat av: annii

Publicerad 2013-01-16 19:42:58

you make me so happy. puss!

Svar: Hihi, detsamma :)<3
ungefaer.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-16 21:16:35

hej fina du, blir så impad och peppad av din kamp! Jag är själv inne i samma veva, har levt med en ätstörning nu i 6-7 år och kan inte ta mig ur.. jag skulle vilja ha lite hjälp, hur ser dit matschema ut, jag har så svårt att uppskatta vad som är normalt och inte.. Hur har du jobbat med din självkänsla har du några bra självhlälps knep? Hur ser en vanlig mat-dag ut för dig? kan du äta utav allt nu och hur gjorde du för att lyckas.. vem gav dig utmaningar och hur kunde de se ut? hur ofta gjorde du dem för att det skulle släppa? har du tips på mellanmål, tänker du mkt på propetioner mellan protein, fett och kolhydrater i dina mål att det ska bli rätt mängd osv.. förlåt för alla frågor men känner mig så förvirrad och ensam vet inte vart jag ska vända mig! kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela