ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Ensamfrukosten som blev en kompisdag som blev en sambomiddag som blev en filmkväll

Publicerad 2013-01-15 19:18:33 i Allmänt,

Japp!
 
Det är svårt att hänga med i svängarna idag: och jag älskar det!
 

Fick ett gulligt sms av en fin vän och vips, var jag på bussen hem till henne. Sedan ringer en annan underbar människa och sedan blev vi tre! En liten sväng till Willys för att proviantera brie-ost och kex, efter kaffe med marabou daim och så.... Så köpte jag en toning och slängde i, med hjälp av de andra!
 
Inte överdrivet bra ljus här hemma för att se färgen, men det är lite mörkare och lite mer rött än jag har naturligt. Färgen hette Hazelnut! 
Vi pratade och pratade och pratade. Kramades. Skrattade. Diskuterade. Allt möjligt. Jag har laddat på så mycket vänskapsenergi att jag håller på att sprängas av kärlek! 
 
Att jag kom hem till en glad och gosig sambo var ju inte heller fy skam. Den senaste tiden har inneburit en hel del tjafs och allvarliga samtal: det är så skönt när det där tråkiga liksom släpper lite och man kan ägna sig åt att älska varandra igen! 
 
I och för sig kom TV-licensgubben hem till oss och såg vår TV genom fönstret... 
 
Men inte ens det kan helt ta ner mig på jorden igen!
 
Nu ska vi inom Netto här hemma och bunkra lite godis inför en filmkväll hos en gemensam kompis! Kan man ha en bättre tisdag? Jag har inte haft det på väääldigt länge i alla fall. 
 
Så, mot godiset och vidare!
 
 

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-01-15 20:06:12

Du verkar ha ett så fint liv nu Emma. Det är så härligt att läsa om och du är så himla väldigt värd det! Verkligen!
Du har kommit så jävla lång.

Stor bamse kram

Svar: Haha, jag har i alla fall lärt mig att njuta av varenda bra sekund av mitt liv! Tack vare den där jävla ätstörningen! Det är jag faktiskt riktigt tacksam över idag, att jag uppskattar allt på ett helt annat sätt... Människor är så bortskämda ofta, i sina liv som är fyllda med vänskap, kärlek och allt det där, när man inte har haft det på några år är man sjukt lycklig efter en dag som denna!!!!
TACK!
Du är så himla snäll och fin, en STOR ENORM varm och härlig kram till dig vännen!
ungefaer.blogg.se

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2013-01-15 20:38:34

Tack, din kommentar tröstade mig <3

Hoppas du får en fortsatt superbra tisdag! :) Avis ;-)

Svar: Det blev en jättebra kväll faktiskt, tack! :)Jag vill verkligen att du ska veta hur mycket jag menar det jag skriver till dig, låt det inte bara försvinna i samma sekund som du läser det utan sug in det lite! Ibland är det frustrerande att inte träffa dig och verkligen ge dig den där kramen jag alltid skickar med <3
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela