ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Nya tag..?

Publicerad 2013-02-13 09:39:06 i Allmänt,

Fan, jag är trött idag med!

Men inte lika ledsen. Mer tung i huvudet och känner mest för att rulla ihop mig med täcket, gömma mig där halva dagen. I en bättre värld hade jag kanske kunnat göra det. Inte i min nuvarande i alla fall, för snart ska jag iväg på föreläsning och sedan direkt till jobbet. Det är inte hemskt. Det är inte det jag menar, det är säkert okey, kanske till och med roligt. Kanske glömmer jag av de jobbiga känslor som tippar över då och då just nu. Men det tär lite på mig, att ha ett liv med rätt många måsten när jag inte känner mig sådär helt 100%. 
 
Samtidigt: vem gör det? Frisk eller sjuk, det finns nog ingen som är på topp hela tiden? Dessutom är det mindre än en vecka kvar till mens, så kan ju ha lite att göra med det också...
 
Jag blir så irriterad på mig själv. Att jag känner såhär, att jag ligger här i soffan när jag borde plugga. Men någonting värker inom mig, jag är trött på insidan mest. Kan man ens säga så?
 
Lite trött på att vara så jävla stark. Lite trött på att klara allt, fixa allt. Lite trött på ett hektiskt liv, även om en stor del är nöjen. Så kan man väl säga?
 
Men, upp på hästen igen som ridskoleläraren skrek när man trillade av. Upp i sadeln.
Så jag ska skumläsa lite gamla rättsfall, sedan klä på mig och masa mig iväg.
 Det är i alla fall soligt ute!
 

Kommentarer

Postat av: annii

Publicerad 2013-02-13 10:29:55

Gårdagens kommentar appliceras även på inlägg. Tillåt dig vila, lite depp, tårar o minns det kommer lägga sig. O ta hand om kroppen ändå under tiden. Läkning tar tid, bakslag av olika art en nödvändig del för friskhet o för att saker ska hålla i längden krävs det att man skyndar långsamt trots det känns frustrerande o kan göra ont.
Kärlek

Postat av: Silverglitter

Publicerad 2013-02-13 12:18:17

Svar på frågan om man kan vara trött på insidan: JA, det kan man. Och det är inte det minsta mindre giltigt än fysisk trötthet efter att ha sprungit eller sovit för lite. Känsloorsakad trötthet är också riktig och viktig.

Styrka och värme till dig.

Postat av: Em

Publicerad 2013-02-13 14:42:26

dåligt samvete för att man inte pluggar: välkommen till klubben :/ såna stunder är helt normala och världen går inte under :) kram på dig

Svar: Haha, så sant, så sant! Man får ha det lite i bakhuvudet..! Kram tillbaka :)
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela