ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

BH-shopping och middag hos pappa

Publicerad 2013-02-09 17:42:09 i Allmänt,

Puhhh!
Jag trodde att man kom hem för att vila upp sig...Men inte i min familj inte! Jag och mamma låg i sängen, delade ett paket häägen-dazs och lite naturgodis framför tv3-play. Sedan låg vi och pratade och fnissade till halv två. Något trött hoppade jag upp lite över tio i morse, åt frukost med mamma och njöt av en PAPPERS-tidning. Lyxigt värre! ;)
 
Sedan var det helgens uppgift: hitta BH:s! Efter tre timmar på jobbiga Väla (migrän-centrum). Dagens skörd: fem nya BH:s med matchande trosor. Synd att det inte är så många som ser dem bara.. Kanske därför jag är lite kass på att köpa nya underkläder, det känns roligare att köpa "ute-lager" istället, som en ny klänning och sådant.
 
Ikväll är det middag hos pappa, han fyllde femtio för några veckor sedan. Presenten från oss barn var lite av vår dyrbara tid, så strax ska vi iväg och handla lite god mat och sedan laga middag, dricka vin och snacka. 
 
Vi träffas inte så ofta, min pappa och jag. Har väl aldrig gjort det egentligen, när mamma och han skildes när jag var tio flyttade pappa iväg och ja. Skaffade en ny fru, skaffade ett nytt hus, skaffade nya barn. Nytt försök, brukar jag tänka något bittert. Det var mycket bråk, de efterföljande åren. 
 
Nu är det trevligt att ses för det mesta, om än något ansträngt ibland. Jag kan inte riktigt slappna av, jag blir väldigt trött efteråt. Men jag vet att jag kan smita tillbaka hem till mamma när jag vill och mysa. Egentligen hade jag tänkt plugga undan lite, men skolan känns inte som prio när man är hemma med sin familj! 
 
Och ÄNTLIGEN provade jag muffinsemlan på Espresso House. Sådär faktiskt. Mest som en kardemummamuffin med pyttelite mandelmassa. Nej, det godaste på EH är lätt chokladsheesecaken. Eller vad tycker ni?
 
Snart iväg nu. Lite nervös. Men det kommer gå bra. Hoppas jag. Ska fokusera på mina bröder om det känns jobbigt... 
 
Vad gör ni idag?
Har ni en bra helg?
 
Kramar!

Kommentarer

Postat av: annii

Publicerad 2013-02-09 18:04:42

är m urusel på underkläder men ser iaf till att matchar och det gör jag känner mig liiiite finare liksom, fast inte ngn annan ser det (mer än maken hehe) kanske en tanke som gör shoppandet av de dyra små plaggen ngt roligare, att man själv kan känna sig fin och att man gör ngt för sig själv? du vet, fin-emma, inte ska man bara köpa och göra saker som andra ser.. det klassas nog in i 'prestationsråttefacket' el vad tror du?

gällande EH'sprodukter inhandlas oftast bryggkaffe så ser fram emot att guidas genom sortimentet av en kännare (som förhoppningsvis har personalrabatt hahaha)


är m dig i tanke och hjärta ikväll. remember det. kraaaaam o kärlek

Postat av: Silverglitter

Publicerad 2013-02-09 21:01:12

tycker chokladcheesecaken är hemsk, haha. Och gillar inte EH så mycket alls efter att de gav mig en möglig (!) muffin en gång.

Låter som du haft en fin dag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela