ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Ny träningskompis och förestående middag!

Publicerad 2013-04-27 18:14:28 i Allmänt,

Gympan var superkul!
Fast mest på grund av att den där tjejen var där. C. Som jag aldrig har träffat tidigare, men som kom lika tidigt som mig och som jag stod och fnissade lite med innan passet satte igång. Som ska gå på samma pass som mig imorgon, som gjorde miner när armhävningarna blev för många och som bara...Var öppen för andra människor?
 
För är det någonstans det är tydligt att tjejer är flockdjur är det på träningsställen, skulle jag säga. Man går dit ensam och håller blicken borta. Eller, vanligtvis, tillsammans med andra tjejkompisar, vilka är de man pratar med under tiden. 
 
Istället har jag blivit "hej"-kompis med de äldre, de lättaste att snacka med är faktiskt männen. Man hallå:ar lite, gör någon min under passet och småsnackar efteråt. 
 
Håller ni med?
 
Efter det satte jag mig, med god lunch i magen, och njöt på balkongen med en bra bok:
Balkongutsikten idag: det är så himla härligt med sol!!!
Nu kommer snart mamma och storebror hit, jag och sambo har städat, bakat kladdig valnötskaka, marinerat och fixat med kyckling, precis kört in rotfrukterna i ugnen och rört ihop en tzatziki. Skurit upp sallad och tomater, dukat fint med riktigt duk (!!!) och nu slöar vi i soffan. I min familj är det mer regel än undantag att vara sen ;)
 
Hoppas alla ni har en fin lördag och kom ihåg:
Livet ska man inte vara rädd för,
bara känslan av att inte leva det!

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2013-04-27 19:43:13

Håller med när det kommer till "flockdjurs grejen". Hoppas du har en mysig lördag.

"Livet ska man inte vara rädd för,
bara känslan av att inte leva det!" Precis vad jag behöver ändra på, så rädd för allt.

Postat av: cicci

Publicerad 2013-04-27 21:20:44

Har också märkt av det där på gymmet, men tyvärr är jag lite sån själv så kan inte direkt klaga.. Nästa gång ska jag försöka prata med någon ny!
Tack så mycket för din alltid lika peppande blogg!:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela