ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Fredag, friska tag!

Publicerad 2013-04-05 17:24:00 i Allmänt,

Fyndigt värre!
Dagens började med en långsam frukost, efter att ha vaknat av att sambo pratade i sömnen: "verkligen, ja VERKLIGEN!", say what?
 
Efter det smet jag iväg på en fika med en gammal fin vän, Popolare är ett mysigt fik. Saknar dock St Jacobs, får släpa iväg mig dit SNART och mumsa kardemummabulle. 
 
Egentligen skulle sambo och jag ha bakat bullar idag, men magen är störig och gör mig trött. Eller så är jag vårtrött. Eller bara PMS-trött. I alla fall, vi shoppade hem grejer till kardemummabullar och planerade in det på söndag istället. Är inte söndagar en bra dag för bullbakande?
 
Nu sitter jag och surar över skolböckerna, igen. Detta eviga pluggande... Men nästa vecka har vi praktik! Känns lite skrattretande med en veckas praktik på en 4,5 år lång utbildning, men bättre än inget (som vanligt). 
 
Gissa var jag ska vara? På Åklagarkammaren i Malmö!!! YES vad kul det ska bli! Längtar redan, det enda som oroar mig är kravet på att vara "dressad". Även om jag är en klädnörd så är det inte riktigt så att min garderob dräller av dräkter och kontorsvänliga outfits...
 
Nog om det, nu har jag exakt trettio minuter på mig att plugga lite mer *stön* och sedan är det myskväll med sambo. Vi har faktiskt köpt chips och dipp, jag fick ett infall i affären... Av någon anledning känns det väldigt... Läskigt? Jag menar, choklad är ju min grej. Inte chips. Men jag blev sugen. Hurm. Och varför måste det alltid vara antingen eller??? Ska smaka på båda, det är banne mig fredag! 
 
Typiska "Emma-pluggar"-minen... Stackars böckerna!
 
 

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-04-05 19:30:10

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!:-) kram

Svar: Åh, det hade vi verkligen! Hoppas allting är bra med dig, skickat lite tankar då och då :)
Kramar!
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela