ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Ta i från tårna?

Publicerad 2012-11-23 15:22:09 i Allmänt,

En anna sak jag fick reda på igår var att jag blivit utvald till en grupparbetsintervju på måndag för ett caféjobb jag sökt. Jag blev jätteglad och stolt; det är bara det där. Med tid. Mycket att göra. 
 
Jag ska givetvis fråga min behandlare, men då det är ett extrajobb är det ca 5-10 h/veckan. 
 
Är det någon av er som pluggar och jobbar samtidigt?
 
Går det ihop?
 
Jag har jobbat extra rätt mycket mer innan, men jag mådde verkligen inte bra då. Min rädsla är nog att jag tar på mig för mycket och börjar tappa lite av den stenhårda motivation jag har nu.. Det finns inga extra-pengar i världen som kompenserar ett dåligt mående!

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-11-23 16:53:55

Känn verkligen efter! Ordenligt. Ta inte på dig för mkt. Jag har jobbat samtidigt som jag studerade, eller rättare sagt jobbade jag på mitt vanliga jobb och läste vid sidan av... Det blev för mycket!

När jag har pluggat och jobbat lite extra har det gått bättre, men ibland har det varit på gränsen.

Lyssna till dig själv-noga!

Svar: Tack Jenny, det känns verkligen lite kluvet. Samtidigt är det kul att bli kallad på intervju för det här jobbet, det är ett jobb jag har velat ha länge.
Jag tror jag går på intervjun och känner efter lite mer... Men kopplar på magkänslan på high-speed! Man överskattar nog sig själv alldeles för ofta, det känns som att det ingår lite i den här jäkla sjukdomen -.-
Stor kram och tack för att du delade med dig!
ungefaer.blogg.se

Postat av: Sofia

Publicerad 2012-11-24 22:45:09

Jag jobbar samtidigt som jag går behandling 1h i veckan, jag har 40h arbets vecka, i början av min behandling fick jag bara jobba 50% jag har ett väldigt aktivt jobb, men har jobbat mig uppåt och efter lite mer än ett halv år är jag tillbaka på100% och det funkar bra:)

Svar: Hej!!Åh, vad skönt att höra. Jag ska i alla fall på intervjun, så får jag se. Dock pluggar jag redan på 100%, så.. men vafan! Annars får man väl bara trappa ner igen! :)
ungefaer.blogg.se

Postat av: sofia

Publicerad 2012-11-24 23:10:48

okej, ja man får försöka känna efter, kunna säga nej och så, lyssna på kroppen, tycker allt det där svårt, men man lär sig! =)

Svar: Jaa, men det tar tid att lära sig tror jag, det är fortfarande svårt att tacka nej till t.ex. en promenad ibland! Men, jag tränar aktivt på att inte träna ;)
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela