ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Lite julmusik!

Publicerad 2012-11-14 22:11:59 i Allmänt,

Kören var som vanligt riktigt kul, det är så skönt att bara sjunka ner bland noter. Inte tänka på något annat än b-förtecken och g-klavar. Sedan ut i kylan, men vetandes att sambo finns där hemma.

Dagens jobbigheter till trots fikade jag på kören, som vanligt. Det är en ny vana och bra vanor är INTE till för att brytas. Tyvärr var det lite jobbigt i alla fall, för det var verkligen ENORMA mockarutor. Ätstörningen pep till. Emma tvekade. Men fan heller. Tog en mellanstor (av alla enorma då) och mumsade. Sjöng bättre efteråt.

Men fortfarande trött och ledsen. Dock var det bra att jag släpade iväg mig till kören efter en vänlig sambo-fot i rumpan, för vet ni vad?

ALLA verkade ha haft en dålig dag idag som var där. Friska, normalt sett goa och glada människor som struntat i plugget och en del hade sjukskrivit sig lite från grupparbeten. Älskade mamma hade visst migrän :/

SLUTSATS: ALLA har dåliga dagar. Det fick jag verkligen bevisat för mig idag. Så då är det okey. Det är INTE okey att det till stor del beror på ätstörningen men jag ger mig själv en guldstjärna för alla utmaningar jag ändå klarat idag och en stor kram med förhoppningen om att i framtiden få ha fler dåliga dagar. Dåliga dagar, som alla normala människor har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela