ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Bra vibrationer

Publicerad 2012-11-19 18:56:25 i Allmänt,

För att citera en av världens lökigaste låtar ;)
 
Men så är det verkligen med vissa människor, som min fina vän jag fikade med nu (och JA, de hade en kardemummabulle kvar, gissa vem som blev lyckligast i hela världen?).
 
Det är få fikor jag har skrattat så mycket under som denna. Skrattat åt saker man kanske egentligen tycker är jobbiga när man är ensam, när man bara har dem i huvudet. Men jag har haft turen att hitta några fina vänner som delar denna sönderanalyserande känsliga sida jag har (+klumpighet, både fysiskt och verbalt). Det är så skönt att bara berätta om en situation och ha någon som förstår känslan inom en direkt! 
 
Och jag är nykär i den här känslan. Det känns lite som att  vara 14 år igen och få åka in till stan och fika själv med kompisarna efter skolan. Få välja vad man vill och sitta i en lite allmän miljö. Jag älskar caféer! Ett av mina mål är att faktiskt sitta ensam och plugga en dag på ett café och äta någon bulle/bakelse under tiden. Det är en sådan där fin inre bild av en lycklig avslappnad Emma jag har inom mig. Har ni också sådana drömbilder av er själva?
 
Nu ska jag svischa ihop en god kokosmjölkslax med sesamfrön till mig och sambo!

Kommentarer

Postat av: Livv

Publicerad 2012-11-21 16:02:12

Haha, ja faktiskt så har jag exakt samma drömbild! Fantiserat många gånger om att gå upp en tidig morgon, sätta mig på ett café med en latte och något tillbehör och bara plugga och vara duktig. Får hoppas det blir verklighet någon gång :)

Svar: Ja fasiken! Den dagen jag gör det kommer det skrivas stort om det här ;)kram och lycka till!!!
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela