ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Bra kläder!

Publicerad 2012-11-29 16:29:00 i Allmänt,

Jag läste precis på en härlig blogg om jeggings. Och jag kom att tänka på min egen outfit idag, snygg och enkel men sitter ändå inte åt någonstans. Imorse vaknade jag och upptäckte att min mage lekte ballong. Istället för att nypa, slå lite och känna mig ful tog jag på mig sköna stretchjeans och en stor fladdrig blus. Satte upp håret lite mer än vanligt. Och tadah; så kände jag mig redo för dagen i alla fall. 
 
Jeansen är sjukt sköna och är Cheap Monday Second Skin. Kan man hitta mer stretchiga jeans? Blusar är som sagt något jag är rätt svag för, ofta är stora fladdriga båda fina och, som sagt, sköna. Oavsett hur magen uppför sig ;) 
 
 
 
Magkrångel är (tyvärr) ingen ovanlighet hos mig, jag har lyckats utveckla en överkänslighet mot laktos och försöker undvika det lite (fast choklad...ehurm. Den mjölkfria ÄR inte lika god!). Det är lika bra att inse att det nog kommer fortsätta att vara så ett tag till och lära sig att känna sig snygg i alla fall!

Kommentarer

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2012-11-29 20:55:34

Tack för inlägget med dina svar! Riktigt bra skrivet :-) Ska försöka att lyssna på det du skrev och använda mig av.

Du har verkligen gjort många bra framsteg på kort tid, hejja dig, det är nu ditt liv börjar på riktigt! :-)
kram

Svar: Det var verkligen ingenting att tala om, jag tycker om frågor jag får klura på! Utökade lite nu precis, med ytterligare funderingar. Min förhoppning är såklart att, om så ett enda ord av den där romanen, kan gå in lite och hjälpa dig i mer konkreta situationer eller bara rent tankemässigt!
Du, över en viss tröskel man får kämpa som ett djur fram till, sedan går det snabbare och lättare! Tänk på det som en morot ;)

Stor kram <3
ungefaer.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela