ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Angående frågor

Publicerad 2012-11-09 16:53:00 i Allmänt,

 
...så får ni gärna fråga på! Jag har själv under flera år följt x antal bloggar och jag vet att det dyker upp spontana frågor ibland när man läser, om mig, mat eller annat.
 
Hoppas ni alla får en riktigt härlig fredag, och till er som kanske tycker liksom jag gjorde innan att helger är ostrukturerat läskigt; hitta egna helg-rutiner! Låt dem inte vara ett svart hål på kartan. Och om vissa saker känns för jobbiga (typ restaurangbesök/middagar/fikor) så FÅR man faktiskt tacka nej ibland. För att vara snäll mot sig själv. Det är inget misslyckande att tacka nej för att undvika att skada sig själv. Att bli frisk handlar så mycket om att börja ta hand om sig själv och inte pressa sig själv för mycket. Att kämpa för att bli frisk är TUFFT och ibland behöver man ett andhål (DOCK EJ för att svälta sig, mer som i alla äta en ordentlig lunch själv än att få panik på restaurangen och peta runt i en sallad).
 
Kämpa på alla fina!

Kommentarer

Postat av: Bundle

Publicerad 2012-11-10 10:14:28

Hej!

Bra blogg med många insiktsfulla inlägg. Du verkar ha kommit en bra bit på vägen mot friskhet.

Ha en skön helg.
Kram!

Postat av: Elin

Publicerad 2012-11-10 15:01:44

Hej, nu skriver jag igen. :)

Jag mår tyvärr sämre. Har kastat upp 1gång per dag det senaste. Till och med på en offentlig toalett (!). Så skamligt! Jag äter dåligt och är ständigt småhungrig, vilket i sin tur gör att jag, rent kroppsligt, vill äta vilket gör MIG livrädd för att äta.. Ond cirkel! Har du något tips på vad jag ska göra?? Jag orkar liksom inte kämpa. Vill bara gråta och lägga mig ner och gråta. Känner mig tom, värdelös och framförallt -vill jag ens bli frisk? Jag börjar se suddigt för allt det här, jag slits mellan allt!

Hjälp!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela