ungefär sådär

Detta var en blogg om att ta sig ur den sjuka, ensamma världen en ätstörning isolerar oss i. Den handlade om kamp och strävan att hitta tillbaka till mig. Bara mig! Efter ett år i terapi, många tårar, jäklar-anamma, skratt och insikter har jag äntligen nått mitt mål: friskhet! Pepp, hopp, framsteg, bakslag och idéer!

Tenta, tentafest och sommarlov!

Publicerad 2013-06-04 14:13:43 i Allmänt,

Ja, 
det blev en lång dag, kväll och natt igår!

Tentan blev jag klar med oroväckande snabbt, sedan satt jag i solen med glada (okey, något ångestfyllda också) klasskompisar och väntade på sambo. När vi var klara cyklade vi ner till stan, handlade på Systemet och köpte falafel som vi mumsade på i Botaniska. Jag träffade upp A efter det för att säga ett litet hejdå (hon åker till Oslo tidigt imorgon bitti...), vi åt glass på Stortorget sedan cyklade jag hem och degade med sambo här hemma. Jisses vad trött man blir varje gång man har haft tenta! Det plus sol, jag somnade och vaknade en kvart innan passet jag tänkte gå på började. Surt yrvaket släpade jag iväg mig till Cirkelgym och överraskades som alltid över hur pigg och glad jag kände mig efteråt. Bästa receptet för att må bra vissa dagar, utan tabletter. Vi åt kvällsmat här hemma och sedan stack vi iväg till tentafesten. Jag trivdes inte alls, den där glättigheten och allt minglandet stod mig upp i halsen just den kvällen. I vanliga fall är det inte så jobbigt, men igår kändes det outhärligt. Jag kände mig så ensam, i en lägenhet med riktigt många människor som jag dessutom är bekant med sedan över två år. Jag och sambo följde med två vänner till Malmö och avslutade kvällen vid ljusshowen i Pilen. Runt tre var vi hemma, tillbaka i Lund, och somnade nöjda i sängen. 
 
Nååååågot segt att släpa sig upp i morse, promenera till stationen där vi lämnat våra cyklar igårkväll och sedan strosa runt här hemma i väntan på behandlingssamtal... Först funderade jag på att ställa in det idag, men jag vet att jag verkligen mår bra av det, så det är bara till att släpa sig iväg. Ikväll är det myskväll med film och lite godis som gäller, så jag kan fokusera på det nu under dagen i alla fall ;)
 
Jag kan inte förstå riktigt att jag har sommarlov nu?!?! I och för sig åker jag till Norge om två veckor, men fram tills dess kan jag göra precis vad jag vill! Precis vad jag vill! Det är en märklig känsla, efter en hård termin med många måste:n och ännu fler borde:n. 
 
Haha, just nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Men jag är så himla glad idag! Ska strax cykla iväg, ute i solskenet :)
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: ma

Publicerad 2013-06-04 15:41:51

Va härligt med sommarlov! Det är du värd! :) mkt planerat? Jag vore så glad om du kunde svara på mitt senaste inlägg å även ge tips på frukostar å mellanmål. . Vad tar du som mellanmål nu idag? kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela